Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal web tasarım çalışması koşulsuz şartsız her firmanın yaptırması gereken web tasarım çalışmalarının başında gelmektedir. İşletmelerin ihtiyaçlarına özel olarak hazırlanan kurumsal web siteleri, kullanıcıların istediği her şeye kolayca erişebilmesini sağlamaktadır. Kullanıcıların birçok arama motorunda yaptığı gibi ihtiyacı olan şeyi aratması karşına bazı sonuçların çıkmasını sağlar. Sonuç olarak bu durumda en alakalı sonuçlar kullanıcılara gösterilmektedir.

Peki kurumsal web tasarım nedir, neden kurumsal web tasarım çalışması yaptırmamız gerekiyor veya kurumsal web tasarım çalışması yapan firmalar diye internette arama yapıyor olabilirsiniz.

Kurumsal web tasarım; bir firmanın kendi çizgi ve karakterine has olarak oluşturulan özel tasarım çalışmaların bütünüdür. Site üzerindeki bir alanda firmamın basılı ve yazılı mecralarda kullandığı renk tonu, ikon, resim vb. materyallerinin tamamının uyum içinde ve bütün halde ortaya çıkmasıdır.

Kurumsal Web Tasarımın Amacı

Sizi tanımayan, markanız hakkında fikri olmayan, henüz bir hizmetinizi satın almamış bir ziyaretçinize kendinizi anlatabilmelisiniz. Ayrıca kurumsal web sayfaları öncelikle işinizi anlatan karmaşık yapılardan uzak olarak tasarlanmalıdır.

Kurumsal siteler sizin yaptığınız işi, firma profilinizi, hedeflerinizi, yaptıklarınızı ve sunduğunuz imkanları sade ve net şekilde anlatmalıdır. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde profesyonelliğe ve kurumsal itibara fazlaca özen gösteriyoruz.

Kurumsal Web Tasarım Ajansı

Kurumsal web tasarım ajansı olarak sizlere en iyi web sayfalarını kurumsal çizginizi uygun olarak hazırlıyoruz. Geliştirdiğimiz tasarımlarla kullanıcı deneyimli, mobil uyumlu ve SEO altyapısına uygun web sayfaları gerçekleştiriyoruz.

Kurumsal web tasarım ajansı olarak sağladığımız hizmetler sizlere uzun süreli hizmet sağlayabilmemiz için büyük yol gösterme rolü üstlenecektir. Ayrıca Dijital Yuva olarak size özel web tasarım çalışmalarımızla ihtiyacınıza uygun tasarlanan web siteleri geliştiriyoruz. Bu çalışmalarımızın neticesinde sitenize gelen ziyaretçiler sizi anlatan profesyonel bir site ile karşılaşırlar. İçerikleri tamamen dolu, aradığı şeyin kolayca bulunabildiği, ulaşmak istendiğinde WhatsApp veya telefon numaralarınızın olduğu gerektiğinde canlı chat üzerinden sizinle irtibat kurduğu tasarımları hazırlıyoruz.

Bunun için kurumsal web tasarım ajansı olan Dijital Yuva ekibi ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Kurumsal çizginize uygun olarak gerçekleştireceğimiz tasarımları uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Web siteleriniz SEO açısından oldukça yüksek verim alabileceğiniz bir altyapıyla hazırlanmaktadır. Yönetim paneli olan web sitelerimiz 7/24 değişiklikler veya güncellemeler yapabileceğiniz Türkçe panel yapısıyla hazırlanmaktadır.

Ayrıca gerçekleştirdiğimiz web tasarım projelerinde her zaman Google Pagespeed değerlerini masaüstü cihazlarda 95 üzeri mobil cihazlarda da 90 üzeri hız alması için optimize ediyoruz. Bunun amacı, mobil cihazlarda sitenize gelen kullanıcıların içeriklerinize rahat ve hızlı bir şekilde beklemeden ulaşabilmeleridir.

Sitenize memnun olan kullanıcıların tekrar gelmesi şu anda sizin için bir şey ifade etmese de bir yıl içerisinde 50.000 üzeri ziyaretçin en az %5 inin dikkat ettiği ve bunun da 2500 kişi olduğunu söyleyebiliriz. Siz gerçekten 2500 gibi yüksek potansiyele sahip müşteri adaylarını kaçırmak ister misiniz?

Cevabınız hayır ise bizi arayınız. Kurumsal web tasarım ajansımızdan bu konuda profesyonel destek isteyiniz. Sizlere yardımcı olmak için web tasarım ve dijital pazarlama ekibimizle online toplantı düzenleyebiliriz. Bu şekilde de kurumsal web tasarım çalışmalarınıza yön verebiliriz.

Kurumsal Site Fiyatları

Kurumsal web tasarım fiyatları firmamız tarafından oldukça uygun tutulmaya çalışılmıştır. Ayrıca fiyatlarımız bir önceki yılın fiyatları ile aynı olup herhangi bir değişim yapılmamıştır. Daha çok firmanın bu dijital dönüşüme katılabilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.

Birçok firmaya sağlamış olduğumuz bu destek ile sitelerin yenilenmesini güncel teknolojilerle hazırlanıp SEO çalışmalarıyla daha fazla kişiye ulaştırma gayretinde oluyoruz. Sonuçta müşterilerimiz bizden memnun olmaları için çalışmalar yürütüyoruz. Bu yüzden bizlerle çalışmaya devam etmeleri halinde farklı projelere de imza atmak istiyoruz. Bunun yolu da işimizi en iyi şekilde yapmak ve bizi tercih edenleri memnun etmekten geçmektedir.

Müşteri memnuniyetinin haricinde en çok da işimize önem gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki biz işimizi en iyi şekilde yaparsak müşterimizi memnun edebiliriz. Kesintisiz destek hizmetimiz ile her konuda yanınızda oluyoruz. Aşağıda kurumsal web tasarım fiyatlarımızı bulabilirsiniz. Diğer güncel hizmetlerimizle ilgili fiyatlara da paketlerimiz sayfasından kolayca erişebilirsiniz.

Unutmayın ki yaşadığınız her teknik sorunda veya sormak istediklerinizde size ücretsiz destek olmaya devam edeceğiz. Bizi arayarak kurumsal web tasarım çalışmaları için toplantı oluşturabilirsiniz. Yazılım, tasarım ve dijital pazarlama ekibimizle sizin belirlediğiniz bir gün ve saatte proje ile ilgili detayları görüşebiliriz.

Kurumsal Web Tasarımın Faydaları

Kurumsal web tasarımın faydaları saymakla bitecek bir şey değildir. Standart web sayfasından çok daha profesyonel olduğu için kullanıcılar üzerinde psikolojik bir etkiye neden olmaktadır. Bu psikoloji firmanın köklü, profesyonel ve işinde uzman olduğu yönünde kanıya varması anlamına gelir.

Bu durum belirlediğiniz hizmet ücretlerini kabul edebilecek düzeydeki müşterilerin hoşuna gidebilir. Sonuçta bir iş yaptırmak isteyen müşteri o işi gerçekten profesyonel insanlara da yaptırmak isteyebileceği gibi en uygun maliyetle yapıp işin içerisinden çıkmayı da isteyebilir. Bu tür durumlarda siteniz üzerinden vereceğiniz mesajlar kullanıcılara profesyonel bir imaj çizilmesine etki edecektir.

Profesyonelliği ve işin kalitesine önem veren müşterilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Fiyat konusunda daha rahat ve üst segment müşterilere de hizmet verebilirsiniz. Sonuçta ucuz iş yaptırmak isteyen varken sitenizi gördükten sonra bu kişiler sitenizden uzaklaşabilir. Halbuki gerçekten bu ücreti verebilecek kullanıcılar ise size ulaşmak isteyebilir. Bu tür durumlarda yedek bir web sayfası oluşturmayı tavsiye ediyoruz. Bu site üzerinde de uygun fiyatlı hizmetler sunup müşteri edinebilirsiniz.

Kolay bulunabilir olursanız bir müşteri size kolayca erişebilir. Bununla beraber iletişim kurup ürün veya hizmetlerin ile ilgili destek isteyebilir. Bu nedenle web sayfanızı internet üzerinde 7/24 açık bir mağaza olarak düşünebilirsiniz. Profesyonel olarak hazırlanmış bir kurumsal web sitesi sizlere yeni müşteriler kazanmanın kapılarını da aralayacaktır. Son olarak gerekli SEO çalışmalarıyla organik anahtar kelimelerde bir noktalara gelmeniz tıklanmanızı daha da artıracak ziyaret istatistiğinizdeki oklar artık yukarı yönde seyredecektir.

Son Yazılarımız

0
Aklınıza takılan soruların cevabına bakabilir yorumlara katkıda bulunabilirsiniz.x